Счетоводна оферта

Счетоводно обслужване - Какво можем да направим за вас?

Ние ще водим вашето счетоводство според счетоводните стандарти. Ще оптимизираме вашите финансови резултати, всички първични документи ще бъдат обработени в срок и при желание ще бъдат изготвяни актуални справки!


За счетоводството, което търсите ...

<span class="dojodigital_toggle_title">Счетоводна оферта</span>

Какъв счетоводител ви е необходим!

Счетоводство на фирми

Счетоводството на всяка фирма е много важен момент. Неправилното водене на счетоводство може да се окаже проблем за дейността на фирмата и да доведе до много финансови загуби. Именно поради тази причина избора на фирма за счетоводни услуги е важен момент за всеки бизнес.

Какво е важно при избора на фирма за счетоводни услуги? Важно е фирмата да има поне няколко години счетоводен опит зад гърба си, да е гъвкава и да приема лесно промените във Вашия бизнес. Счетоводната фирма, трябва да е в помощ към Вашия бизнес, а не излишно затруднение. Нуждите на всеки бизнес се менят постоянно и бързото и коректно адаптиране към новите бизнес правила е важен фактор. За това при избора на фирма за счетоводни услуги се опитайте да намерите допълнително информация за фирмата в Интернет. Прегледайте какво казват вече съществуващите клиенти и дали има недоволни или доволни клиенти от счетоводните услуги на тази фирма. Добрата счетоводна фирма би била в състояние да предложи и надеждни данъчни консултации. Фирмата би трябвало да ви помогне с въпроси като “как може да си спестите част от разходите за данъци?” и други подобни. Абонаментно счетоводни обслужване Ако търсите счетоводни услуги и счетоводно обслужване за фирма или постоянно развиващ се бизнес, то е препоръчително да изберете абонаментния пакет за счетоводно обслужване. Избирайки абонаментно счетоводно обслужване вие спестявате от разходите и печелите счетоводен партньор на Ваша страна.

Важни маркери за всеки клиент на счетоводни услуги!

Задължителни умения за добрият счетоводител

Има няколко умения, от които всички счетоводители се нуждаят, за да бъдат успешни в ролята си. Някои от най-важните умения за счетоводителите са:

Внимание към детайлите : Счетоводните специалисти трябва да обърнат голямо внимание на детайлите, за да могат да поддържат информацията точна и организирана. С количеството финансови данни, които трябва да бъдат анализирани, може лесно да се правят грешки; обаче простите грешки могат да се превърнат в много по-големи проблеми, ако не бъдат уловени.

Бизнес нюх : За да бъде ефективен в тази роля, счетоводителят трябва да разбира основните функции на бизнеса, за да анализира и интерпретира точно финансовите данни. Наличието на солидна основа в бизнеса осигурява контекст на финансовата информация, с която счетоводителите работят ежедневно.

Компютърна грамотност : Професионалистите в тази област трябва да могат да използват усъвършенстван счетоводен софтуер и други компютърно базирани инструменти, за да работят ефективно.

Аналитични умения : Събирането и анализирането на финансови данни е голяма част от счетоводството и е важен аспект за идентифициране на модели и потенциални проблеми. Всъщност прилагането на анализ на данни в счетоводната област е нова тенденция в индустрията, която се очаква да има нарастващо въздействие в бъдеще.

Комуникационни умения : Счетоводителите трябва да могат да слушат внимателно, за да събират точно факти и цифри от клиенти, мениджъри или други заинтересовани страни. Те също така трябва да могат ясно да формулират резултатите от своята работа и да представят своите констатации в писмени доклади.

Математически умения : Често срещано погрешно схващане е, че трябва да сте добър в математиката, за да бъдете счетоводител. Вярно е, че математическите умения са важни за анализиране, сравняване и интерпретиране на данни и цифри; обаче сложните математически умения обикновено не са необходими, за да станете счетоводител.

<span class="dojodigital_toggle_title">Счетоводна оферта</span>
<span class="dojodigital_toggle_title">Счетоводна оферта</span>

Как работим и в какво вярваме ние от Сарафски КОМ ООД!

Фирмена политика

„Всеки има право да организира бизнеса си така, че да сведе дължимите данъци до възможния минимум. Никой не е длъжен да планира приходите и разходите по максимално удобния за Министерството на финансите начин. Да увеличиш собствените си данъци въобще не е патриотичен дълг на гражданите...” Федерален съдия Хенд (Дело Херверинг срещу Гергъри) - Върховен съд на Съединените Американски Щати.

Месечните цени се формират според обема на извършваната дейност, измерван на база на обработени документи и брой на персонала, часовете консултации, административни услуги и други параметри. Предлагаме прозрачни и ценово обосновани счетоводни услуги. За да отправим към Вас ценово предложение е необходимо да се запознаем най-общо с документооборота и дейността на фирмата, както и специфичните Ви изисквания.


Добър счетоводител

Счетоводни услуги Сарафски

Избор на подходящия счетоводител за вашия бизнес

Трудно е да се намери „добър счетоводител„. Толкова е трудно, че всъщност се е превърнало в нещо като шега в света на малкия бизнес.

Въпрос: Какво е определението за счетоводител?
Отговор: Някой, който решава проблем, който не сте знаели, че имате по начин, който не разбирате.

Това разбира се е така, но ние от Сарафски КОМ смятаме, че счетоводните услуги са великолепен инструмент за системна и аналитична подкрепа на всеки бизнес, а крайните документи са относително лесен и разбираем начин за адекватно представяне на резултатите от дейностите на всеки наш настоящ и бъдещ клиент.

– Благодарим за гласуваното доверие и се надяваме заедно да продължим по пътя към успеха!счетоводител софия